torsdag 8 juli 2010

Tillbaka i Sverige

Tja, New York orkar jag inte säga så mycket mer om. Vi besökte Urban Outfitters huvudkontor i Philadelphia. Där fick man ta med sig sin hund till jobbet så det var hundar överallt. Söta. :) Vi fick också en guidad tur av Saks 5th Avenue. Skoavdelningen säger jag bara....

Men nu är jag tillbaka i Sverige sedan några dagar tillbaka och all examen och liknande är över. Fick toppbetyg så jag är lycklig som få. Och har fått tag i praktik hos nelly.com till hösten, vilket jag ser fram emot riktigt mycket. Får jobba på ett företag som sysslar med exakt det som jag vill arbeta med. Lycka.

Vad har jag då gjort sedan jag kom hem. Egentligen inte så mycket, i måndags slappade jag mest och försökte få min kropp att återhämta sig efter resan i söndags. Släpade på 28 kg packning och resan tog 8½ timmar. Men på tisdagen tog jag mig i kragen och åkte på roadtrip till Malmö med Anna (lillasyster) för att shoppa. Har sett fram emot det ett tag och shoppade ovanligt mycket för att vara mig. Blev 2 par skor, 2 klänningar, 1 linne, 2 nagellack, strumpbyxor, underkläder och 1 halsband. En väldigt lyckad shoppingrunda, trots att jag inte hittade en bikini.

Igår var också mest slappande, cyklade till affären och köpte en ELLE medan Anna var med en kompis. Spelade en del Monopol, vilket jag även gjorde idag. Jag är helt värdelös på det spelet och slog nog hastighetsrekord i att förlora idag, åkte ut efter 30 minuter. Idag gick jag och Anna till farmor och farfar också, där kusinerna också var. Vi åt lite kakor och hade allmänt trevligt.

Imorgon ska det bakas, sedan får vi se vad jag hittar på till helgen. Utnyttjar min tid i Olofström till totalt slappande. Lite senare i juli ska jag sedan träffa kompisar, men känns lite knepigare nu när man inte har någonstans att bo i Kristianstad. Men, nu ska här snart sovas (fått en något annorlunda dygnsrytm sedan jag kom hem)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar