söndag 13 december 2009

Fyllt 19 igen

Nu är jag äntligen tillbaka i Sverige, idag åt jag fisk för första gången sedan oktober (höstlovet) och har firat min födelsedag tillsammans med släkten. Väldigt mysigt med kakkalas, träffa alla och roliga presenter.

Resan till Sverige gick bra, trots vissa problem med att få upp väskan på bussen. Fick till slut hjälp av en kille på bussen som verkade tycka att jag var lätt patetisk. Under tågresan envisades en kvinna med att försöka prata med mig. Till slut var jag tvungen att svara och lyckades föra ett kort men lyckat samtal på danska. Lektionerna ger resultat. Jag och min ostmacka blev också utpekade av en tvååring. Inte så jättekul att äta med en liten unge som stirrar på dig.

Sedan jag kom hem har jag hunnit med att baka morotskaka, läsa 36 sidor consumer behaviour (har två uppsatser att skriva över lovet) och besöka Kristianstad och Johnny. Fick en väldigt fin födelsedagspresent av honom.

Fick som sagt presenter idag också. Pengar, förvaringslåda i tyg med fint mönster, bok, vattenfast mascara och 3 Marabou. Är mycket nöjd.

De kommande veckorna kommer att bli ganska smockade med aktiviteter; imorgon ska jag till tandläkaren, på tisdag blir det Kristianstad för att träffa Mila, svinvaccin på onsdag, skicka in en uppsats på fredag (har ingen större framgång med att skriva den, svårt som tusan), titta på Chocolat. Sen blir det ju jul, jag ska sova över hos Mila i mellandagarna, ringa Cissi, följa med Johnny till Ikea och agera inredningshjälp och så vidare. Ser framemot resten av lovet.

Men nu ska jag fortsätta titta på 2½ men (har inte tittat på TV sen jag var hemma sist heller) och imorgon är det som sagt tandläkaren. Och läxskrivning. Jippie eller något.

1 kommentar:

  1. Hmm, låter som om du har ett fullt och roligt schema de närmsta veckorna. :) Om det får plats nånstans hade det varit kul att ses, mina planer har ju ändrats så att jag kommer hem redan den 26:e. Julkramar från Tyskland

    SvaraRadera