måndag 23 november 2009

Rynkor om 1 vecka

Om exakt en vecka blir även jag 19 år gammal. Känner mig gammal men är en av de yngsta på hela skolan. Jag kommer att bli schizofren om jag måste tänka på det. Födelsedagen ska firas med hembakad kladdkaka och Frida-muffins (som betyder att Frida ska baka). Kanske kan få hit lite fler människor än Frida också. Let's hope.

Iallafall, under veckan som gått har jag tittat på vävda tyger i mikroskop och försökt rita vävmetoden, jag har designat skor (vilket innebar att färglägga en sneaker, inte så jättespännande), varit på studentfest i Birk, efterfest i Hammerum och haft Sex and the City maraton (tack Frida!!).

På studentfesten bjöds det på livemusik, ett coverband "The Early Years" som körde rocklåtar. Jag och Ania dansade tills vi knappt kunde stå längre (rockmusik kräver ett visst tempo). Vi blev dessutom bjudna på gratis pizza och gratis drinkar och efterfesten slutade klockan 5 på morgonen. En intressant kväll, vilken krävde en lugn lördag. Under lördagen cyklade jag en runda, bara för att motionera (det ni!) och tittade på pinsamt många avsnitt av Sex and the City.

På lördagkvällen hade någon som inte bor här fest på bottenvåningen (helt ologiskt om ni frågar mig). Några ringde därför polisen som kom, men de brydde sig inte nämnvärt utan önskade sällskapet en trevlig kväll (fick jag höra från en insider). Söndagen var även den lugn och fortsatte med Sex and the City och lite plugg. Idag spenderade jag förmiddagen med grupparbete tillsammans med Ieva och Frida, därefter omelettlunch med Frida. Jag tror inte att Frida var imponerad av min sönderfrysta gurka och avokadohalvan som jag tappade på golvet (den var hårig när jag tog upp den igen, så i soptunnan med den). Jag har också varit hos doktorn igen, passade på att boka tid för min första hepatitspruta. Hutlöst dyrt, ca 1100 SEK för första sprutan, 750 styck för andra och tredje. Min stackars plånbok.

Ikväll har jag sedan begett mig ut i blåsvädret och varit på danska. Nästa danskatest kommer att bli 15 januari. Heja mig.

Så står det till med mig iallafall. 17 dagar kvar till Sverige. Det roliga är att jag ska till doktorn dagen innan (när jag borde packa) och kommer därför att spendera hela tågresan i konstant smärta. Härligt.

2 kommentarer:

  1. medelflickan blir stor :) Jag da, jag blir snart 14 :O det är läskigt det var ju inte länge sedan jag fes på dagis! :O (skratta inte åt mig :( )jag längtar tills du kommer hem :) Det ska bli kuligt :) Och om en månad är det julafton YEY! PRESENTER!!! tihi jag är väldigt oseriös nu jag vet... ses när du kommer hem då ska jag beräta en rolig sak som jag inte skriver på nätet :) ses gumman :)

    SvaraRadera
  2. Herregud Helena, 19 år, hoppas att nån har vett att ge dig en rullator i födelsedagspresent. Sen är det bara ett år kvar som tonåring... Själv har man ju drygt två månader kvar tills 19-årsdagen. Du verkar trivas och må bra där uppe :)

    SvaraRadera