söndag 6 september 2009

Beach party och modevisning

Igår var en minst sagt händelserik dag. Jag började med att cykla till TEKO vid 13.00 för att titta på avgångsstudenternas modevisning. Det fanns mycket fint, här är några av mina favoriter. Får ursäkta den dåliga bildkvalitén, min kamera och jag kommer inte alltid överens...
Den här tyckte jag om, väldigt mycket origami och en väldigt suddig bild tyvärr...

Den här var min absoluta favorit, men jag fick inte någon bra bild framifrån. Men som ni kan se var det mycket mönster och origami.

Efter modevisningen tittade jag och några till på basaren på skolan. Det fanns mycket fint, speciellt diademen och armbanden men jag köpte ingenting.
Efter detta cyklade jag hem igen (i ösregn), åt lite, spelade Macao med Anna och gjorde mig iordning inför TEKOs Beach Party. Det började med förfest hemma hos Emelie och slutade på TEKO. En mycket rolig kväll, även om musiken på TEKO kunde varit bättre. När DJ:en för 6:e gången skrek "TEKO! ARE YOU READY FOR THIS?!" kände jag för att skjuta honom i skallen. Ungefär.

Kvällen avslutades med nudlar klockan 3 på natten. Allt som slutar med nudlar är lyckat.

Idag har jag mest sovit, roat mig med photoshop och handlat mat. Ska gå ner till köket och göra en grönsaksröra med bacon och ägg nu.

2 kommentarer:

  1. helena nu skadu svara mig annars bilr ankan leedsen :(

    SvaraRadera