fredag 18 september 2009

När stjärnorna lyser sitter jag i datorskenet

I Danmark är det snart dags att gå och nanna. För första helgen sedan jag kom hit är jag inte på fest på fredagskvällen. Det känns lustigt men rätt skönt. Idag köpte jag ett lås till kylskåpet som inte passade och nu har jag ett helt värdelöst lås och osäker mat. Skit.

Men positiva tankar, imorgon blir en vansinnig dag. Klockan 13.00 ska vi till Birk och heja på folk som spelar volleyboll. Därefter blir det tjejkväll med utökad gästlista och lasagne hemma hos Frida. Slutligen blir det fest på Hojskolen, våning 6&7. Helt okej dag. Kameran följer of course med så förhoppningsvis blir det bara överkroppar på volleybollspelare (som Johanna vet så har jag en förkärlek för det, den här gången kan de inte skylla på lagtröjor heller) och lite kul bilder från tjejkvällen och festen.

Igår var jag ledig från skolan. Jag firade med att beställa en riktigt billig biljett till Köpenhamn och gå en lång promenad med tillhörande fotorunda;
En gigantisk spindel som jag försökte fotografera i säkert 10 minuter. Den största vilda spindeln jag har sett.

Jag roade mig med photoshop.

Ibland är till och med Hojskolen vacker.

3 kommentarer:

 1. Köpenhamn?! Det har inte jag fått veta något om :(

  vet du? Jag ska dränka en viss person i en plastpåse :) MOHAHAHA! host... ja i alla fall Jag och mamma har fotat hihi hon var modell :) jag har också vatt model :) du får kola på bilderna i min blogg :)

  SvaraRadera
 2. * kolla

  shit jag suger på at stava! :O

  SvaraRadera
 3. Helena, du borde lägga upp en "varning för känsliga läsare" innan du visar sådana bilder. :P Du vet vad jag tycker om spindlar... (och här i Tyskland finns det tyvärr gott om dom)

  SvaraRadera