tisdag 8 september 2009

Stallpromenad

Idag gick jag och Anna på promenad till Hammerum (litet ställe utanför Herning). I Hammerum så ville jag gå till stallet som jag cyklade förbi på väg till Frida för några helger sen så vi gick dit. Väl där så frågade jag en man om han visste vem man skulle kontakta om man var intresserad av att jobba där någon dag i veckan. Jag fick några telefonnummer så när jag skaffat ett danskt telefonnummer ska jag ringa och fråga. Lite bilder från idag.

Anna

Jag

Jag har förresten testat danska ostbågar också. Det skulle mycket väl kunna vara det vidrigaste jag någonsin ätit. Det får bli till att köpa ett lager i Sverige, med lager menar jag en halv resväska så att jag klarar mig till jullovet... Ska även inhandla Marabou, vilket är svindyrt här. Det kostar 23 DKK för 200 g, vilket skulle motsvara ca 34 svenska kronor. Det är nästan dubbla priset jämfört med Sverige. Ben&Jerry's ska jag inte ens gå in på. Förbaskade, nyttiga sockerskatt.

Ska nu läsa lite läxor och sedan sova. Jag har min första designlektion imorgon. Tror att det kan bli riktigt kul! Har förresten inhandlat mina efterlängtade blommiga förvaringslådor som jag har drömt om i en vecka nu. Ska lägga upp en bild så småningom.

4 kommentarer:

 1. heja Helena, kul att du också skaffat blogg. :) Kul att veta vad du hittar på. Så nu följer jag varenda steg du tar där uppe i norr. :P ska jag härma dig och brista ut i ett elakt "mowahahahaha"...
  /hälsningar från Tyskland

  SvaraRadera
 2. jag kan kanske bidra med en 10 till ostbågar xD

  SvaraRadera
 3. Helena... om du tror att jag ska skapa ännu ett konto för att kunna följa ditt blogg.. så har du fel. vf kan man inte bara klicka på 'följa' och.. följa? ;)

  SvaraRadera
 4. det var inget. jag följer ;)

  SvaraRadera