tisdag 15 september 2009

Som måndag fast tisdag

Idag har varit en ganska normal dag. Vi fick en bunte med papper i Retail som skulle läsas till imorgon så det har jag och min orange överstrykningspenna roat oss med större delen av kvällen. Blev i själva verket precis färdig.

Vi hade även en lektion i stickning och jag lovar, lektioner i stickning are the work of the devil. Det är så tråkigt att det inte går att beskriva med ord. Det värsta är att det fortfarande var bättre än lektionerna i garn. Vilket säger en del.

För att muntra upp mig tänker jag nu läsa roliga bloggar, som http://www.insideoutstyleblog.com/ och titta igenom diverse länkar som jag har under kategorin mode i mina favoriter. Har en ganska löjligt stor samling nu och samlar på mig ännu fler varje gång jag sitter vid datorn. Det mesta är lite mindre märken, för vem behöver en direktlänk till Chanel? Alla känner ju redan till Chanel och det är ju knappast ett märke man glömmer i första taget. Så jag samlar på mig hemsidor som http://assadmounser.com/ och http://www.minauk.com/

Ska kanske läsa min danskabok som jag har i läxa också. Det är en barnbok med gigantisk text och extremt korta meningar. Helt enkelt en bok som får en att känna sig idiotförklarad när man läser. Jag undvek den om skilsmässor och tog den om ett par där mannen vill flytta till Paris och kvinnan vill stanna i Danmark. Jippie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar