måndag 14 september 2009

Yetis och stjärnor

Det finns inte mycket som slår att cykla hem klockan 12 på natten i totalmörker med endast stjärnorna som sällskap. Det och en vinglig polska på cykel som konstant håller på att köra in i dig. Men jag tycker om henne ändå. :)

Har precis kommit hem från vår lilla tjejkväll hos Frida. Mycket trevligt med hemmagjord pizza, erotiska drömmar om yetis, förlossningar av halvyetis, glass!!!, kullerbyttor, kramp (personal reminder: försök aldrig mer göra saker som kräver styrka/flexibilitet), alla former av onyttigt skit, I scream You scream Ice Cream! samt Bridget Jones och en film om Hitler Jugend. För att nämna några saker då.

Har fortfarande inte lagt upp bilder och ska försöka göra ett ordentligt inlägg senare idag. För tredje natten i rad så har mitt god natt till Anna låtit ungefär såhär: "See you later today!", "Yeah, in a few hours!". Har med andra ord en del sömn att ta igen... Ses om några timmar.

1 kommentar:

  1. låter som om du har kul i hålan i alla fall :)
    hihi mamma sitter och kollar så att jag stavar allt rätt xD HAHA! *host* i alla fall jag är sjuk :( *pling plong* Heeej, vill du beställa jultidningar :) haha vill du det?

    aja jag saknar dig och vill att du ska komma hem...... ve du vad jag kom på i morse? jo att min vardag består av en falukorvsröd skola och röda skåp + kraxande killar xD hihi jahapp ses när du kommer hem!
    hasta luego :P

    SvaraRadera